Biztonságtechnikai szolgáltatások

A megrendelőink által megrendelt biztonságtechnikai szolgáltatások három fő lépésben valósulnak meg.

TERVEZÉS

A biztonságtechnikai rendszerek tervezésénél a legfontosabb szempontok a megrendelői igényekhez igazodva a legoptimálisabb finanszírozási konstrukció mellett a leghatékonyabb rendszer kerüljön kialakításra. A tervezés részeként vagyonvédelmi auditot tartunk, amely kiterjed a személyi és tárgyi feltételek elemzésére is. Ennek során egy egységes képet alkotunk a vállalkozás tényleges biztonsági helyzetéről és javaslatot teszünk a kockázatcsökkentés eszközeire és módszereire. Vállaljuk behatolásjelző rendszerek, kamerarendszerek, beléptető és tűzjelző rendszerek tervezését, engedélyeztetését, komplett kialakítását.

 

KIVITELEZÉS

A telepített vagyonvédelmi rendszerek a mindenkori hatályos jogszabályoknak és szabványoknak megfelelőek. A telepítési folyamat megfelelő előkészítése után a kivitelezéskor maximálisan alkalmazkodunk megrendelőink egyedi igényeihez és a helyszín adta lehetőségekhez. Munkánk során fokozottan ügyelünk a tisztaságra és arra, hogy munkavégzésünkkel ne zavarjuk a megszokott napi tevékenységeket. A kivitelezések befejezésekor különös figyelmet fordítunk a telepített rendszerek szakszerű és biztonságos kezelésének megtanítására. A szükséges tudnivalókat oktatások alkalmával adjuk át, illetve az egyes rendszerek karbantartása során el is ismételjük mindezeket.

 

KARBANTARTÁS

A vagyonvédelmi rendszerek megfelelő és megbízható működéséhez feltétlenül szükséges az időszakos felülvizsgálat és karbantartás. Ezen szolgáltatásunkat a telepített rendszer típusától, méretétől és igénybevételétől függően éves, féléves, negyedéves vagy havi rendszerességgel végezzük. Kiemelten ajánljuk karbantartási szolgáltatásunkat azon vállalatok számára is, akiknél már beszerelt rendszerek karbantartását nem találják megfelelő színvonalúnak, vagy a kivitelező nem nyújt teljes körű karbantartási rendelkezésre állást. A karbantartási szolgáltatásunkra szerződött Ügyfeleink részére az egyes telepített eszközök garancia idején túlmenően is biztosítjuk az esetleg szükséges csereeszközöket. Tűzjelző rendszerek esetében a mindenkori hatósági előírásoknak megfelelően végezzük tevékenységünket. A karbantartáson túlmenően ingyenes szakmai-jogi szaktanácsadást nyújtunk a változó előírásoknak való megfelelés elősegítéséhez.

A T-Security

Értékeket őrzünk

Rövid üzenet

 

T-Security Hungary Kft.

 1142 Budapest, Tengerszem u. 106.

 

© 2021 T-Security - Minden jog fenntartva